четвртак, 16. октобар 2014.

L'oreal elseve arginine resist x3 shampoo

L’OREAL ELSEVE ARGININE RESIST X3 sampon za kosu namenjen je slaboj kosi koja lako puca. Obogacen je argininom i proteinom koji:

  1.  Rekonstruise dlaku
  2.  Hrani teme
  3.  Kosa izgleda jace
 Moja kosa nije nesto narocito lomljiva. Nefarbana je i svilena, ali vlasi su tanke, i kosa se lako mrsi. Nedostaje joj i zivosti. Ovaj sampon joj je pruzio neku energiju i jedrinu. Ako cesto tretirate kosu, ili je cesto vezujete u rep dobro bi Vam dosao ovaj sampon, s obzirom da se kosa cestim tretiranjem i cestim vezivanjem u rep lomi.

Moja kosa  (My hair)

Sta je arginin? Arginin je  esencijalna aminokiselina. Medjutim, organizam nije uvek u stanju da ga sintetise iz drugih aminokiselina. Arginin ima vaznu ulogu u deobi celija, zaceljivanju rana, izlucivanju amonijaka iz organizma, otpustanju hormona, kao i imunolosku ulogu. Tako da, pad imuniteta, neredovna i losa ishrana, hormonska neravnoteza, sve to moze lose uticati na kosu.

Kako L’OREAL ELSEVE ARGININE RESIST X3 sampon deluje?  Kada ga nanesete, arginin se nakuplja na ostecene delove kose. Kosi se vraca prirodna otpornost, ne gubi vise osnovne hraniljive sastojke, a vlakno je obnovljeno.

Cena: 389,99 RSD

Dakle, ako je Vasa kosa lomljiva, slabo otporna na spoljne agresije i sklona opadanju, onda je ovaj sampon za Vas.

Нема коментара:

Постави коментар